Wilt u de werkdruk op uw school aanpakken? En wilt u daarbij aan de slag met een bewezen effectieve methode om werkdruk op uw school te verminderen? Uit een eerder traject van Arbeidsmarktplatform PO bleek dat deze projectmatige aanpak bij alle deelnemende scholen tot positieve resultaten leidt. Op het platform werkdruk zijn  de stappen beschreven met praktische tools en ervaringen uit de praktijk.

Neem nu deel aan Stappensessie II ‘Bespreken: Hoe kunt u uw team betrekken en samen tot oplossingen komen?’. In Stappensessie  II maakt u kennis met de tools om op een effectieve manier oplossingen te formuleren voor de aanpak van werkdruk en die te prioriteren. U doet dit door ervaringen op te doen met de verschillende tools, praktijkervaringen te delen met andere scholen en uw ideeën vast te leggen in uw actieplan ‘Aan de slag met werkdruk’. Dit is de tweede bijeenkomst uit een reeks van drie Deelnemers waren zeer enthousiast over de eerste bijeenkomst die eind november 2018 plaatsvond. Bekijk hier onder de impressie.

Locatie en data

Stappensessie II ‘Bespreken: Hoe kunt u uw team betrekken en samen tot oplossingen komen?’ vindt op de volgende data en locaties plaats:

  • Woensdag 30 januari in Eindhoven Gele Kegels Meeting Center Kennedyplein 1-5, 5611 ZS Eindhoven
    Tijd: 13:00 – 16:00 uur
  • Woensdag 6 maart in Zwolle, Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle
    Tijd: 13:00 – 16:00 uur

Inhoud

Na deze bijeenkomst :

  • Weet u de stappen om werkdruk op een systematische wijze te verminderen binnen uw school
  • Bent u in staat om draagvlak binnen uw organisatie voor de aanpak van werkdruk te vergroten
  • Bent u bekend met en heeft u ervaring opgedaan met methodes om op een effectieve manier oplossingen te formuleren en te prioriteren voor werkdruk in uw team
  • Heeft een overzicht van tools om de oorzaken voor werkdruk in uw eigen school in kaart te brengen Heeft u op een rij gezet om de oplossingen van werkdruk binnen uw school te bespreken. Na deze sessie kunt u direct met uw team aan de slag!

In maart van 2019 volgt nog een laatste bijeenkomst. In  stappensessie III, ‘Evaluatie: Welke maatregelen heeft u uitgevoerd?  Waar staat u?  Wat werkt en wat kan nog beter?’, leert u hoe u met het team werkt aan het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor de aanpak van werkdruk. Ook leert u hoe u de aanpak kunt evalueren.

Kosten

Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

SchoolbestuurderHR adviseurSchoolleiderDocentAnders

Woensdag 30 januari in Eindhoven van 13:00 – 16:00 uur
Woensdag 6 maart in Zwolle van 13:00 – 16:00 uur

Woensdag 27 maart in Utrecht van 13:00 – 16:00 uur
Woensdag 3 april in Zwolle van 13:00 – 16:00 uur
Woensdag 10 april in Eindhoven van 13:00 – 16:00 uur

Wil je met meerdere personen komen? Vraag hun dan ook om dit formulier in te vullen. 

De gegevens van de aanmelding worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken uw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld.

Delen via: